Cég Kik vagyunk – mit kínálunk – mit akarunk

Mi egy fiatal, dinamikus, magántulajdonban álló és független céget alkotunk, vevőinknek értékes technikai komponenseket és rendszermegoldásokat kínálunk az elektronika és a mechanika területén.

Mitarbeiter next system casual

“Tevékenységünk középpontjában a megoldások állnak“

Több vagyunk, mint egy kereskedőcég, mi a szakterületükön az egész világon vezető szerepet játszó, innovatív gyártókkal együttműködve valósítjuk meg vevőink elképzeléseit.

Évek óta rendkívül sikeresen dolgozunk az automatizálási technikában, a gépjármű-iparban, az ipari elektronikában, az informatikai technikában, a kommunikációs technikában, a gép- és a berendezésgyártásban, a közlekedési és a multimédia technika területén, valamint a gyógyászati technikában, s mindent megteszünk ezeken a szakterületeken annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb műszaki megoldásokat.

Egyedi, a vevő igényeinek megfelelő megoldásokkal törekszünk vevőinkkel hosszú távon partneri üzleti kapcsolatokat kiépíteni. Elköteleztük magunkat a hibátlanság célja mellett, teljesítéseinket folyamatosan optimáljuk.

A kiváló minőség, a szakmai redszermegoldások, az ügyfeleinkkel fenntartott élénk kapcsolatok és a kiváló ár-teljesítmény arány jelenti mindennapi munkákhoz az alapot.

Minőségtudatos és felelősségteljes eljárásunkkal felül kívánjuk múlni partnereink elvárásait, értékes és nélkülözhetetlen partnerükké akarunk válti a probléma-megoldás területén.

High-Tech vállalatként korszerű technikai felszerelések folyamatos felhasználásával, valamint  munkatársaink folyamatos képzésével és továbbképzésével növeljük és javítjuk munkánk hatékonyságát és gazdaságosságát.

Megoldásainkkal hozzá kívánunk járulni az életminőség továbbfejlesztéséhez, a környezet és az erőforrások megkímélése mellett. A munkahelyek és a cég megőrzése érdekében minden tevékenységünkkel a gazdasági sikerességre és növekedésre törekszünk.