Vállalati filózófia Kik vagyunk? Mit kínálunk? Mit akarunk?

Fiatal, dinamikus, magántulajdonban lévő és független vállalat vagyunk. Ügyfeleinknek kiváló minőségű elektronikai és mechanikai komponenseket és rendszermegoldásokat kínálunk.

„MEGOLDÁSOK ÁLLNAK TEVÉKENYSÉGÜNK KÖZÉPPONTJÁBAN”

Többek vagyunk egy egyszerű kereskedelmi vállalatnál, ügyfeleink elképzeléseit olyan innovatív gyártókkal együttműködve valósítjuk meg, akik világszerte piacvezetők szegmensükben.

Tanácsadást nyújtunk ügyfeleink számára az automatizálástechnikától kezdődően az ipari elektronika, a gyógyászai ipar, a berendezés- és készülékgyártás, a multimédia területén át egészen a kommunikációs technológiákig terjedően.

Egyéni, vevőspecifikus megoldásokkal igyekszünk hosszú távú, partnerségen alapuló üzleti viszonyt létrehozni vevőinkkel. Kitűztük magunk elé a nulla hiba célt és szolgáltatásainkat ennek megfelelően folyamatosan optimalizáljuk.

Napi munkánkat kiváló minőség, professzionális rendszermegoldások, vevőinkkel megvalósított partneri viszony és egyedülálló ár-érték arány jellemzi.

Minőségtudatos és felelősségteljes munkával kívánunk megfelelni vevőink követelményeinek és elvárásainak, hogy ezáltal értékes és nélkülözhetetlen partnerekké váljunk számukra a problémák megoldása során.

High-tech vállalatként növelni és javítani kívánjuk munkánk hatékonyságát és gazdaságosságát fejlett műszaki berendezések alkalmazásával és munkatársaink folyamatos fejlesztésével és továbbképzésével.

Megoldásainkkal hozzá kívánunk járulni az életminőség javításához a környezetvédelem és az erőforrások megóvása területén. Munkahelyeink és vállalatunk jövőjének biztosítása érdekében azon dolgozunk, hogy tevékenységünkkel gazdasági sikert és növekedést érjünk el.