ipari számítógépes platform

19'' Rackmount PC-k

A 19″ rack mount PC elnevezés az ipari számítógépek egyik lehetséges kivitelezését jelöli. Ez esetben a technológia egy robusztus „héjba“ kerül beépítésre. Egy ilyen rendszer használata mellett is nagyon rugalmas maradhat minden körülmények között.

 • 19 RACK SYSTEME– Hosszú távú rendelkezésreállás
  Standard magasság 1U, 2U, 4U
  – Kis beépítési mélység
  – Sok meghajtó (RAID)
  – Sok bővítőkártya (akár 14)
  – Hot Swap
  – Remote Management
  – Redundáns tápegységek
  – Dinamikus ventilátor-vezérlés
  – Szinte korlátlan irányítás
  – Összeszerelve és tesztelve

Technológiai partnereink, a Kontron és az IEI ebben az üzletágban sokéves tapasztalattal rendelkeznek. Az alaplapok alapján tudjuk a 19” Rackrendszereket az Ön igényeihez és szükségleteihez igazítani, fejleszteni és bővíteni.

BOX PC-k

Ezek a számítógépek kis mérettel, mégis nagy számítási teljesítménnyel rendelkeznek. Abban az esetben jelentenek megfelelő megoldást, ha számos interfészre, mégis kompakt, bedobozolt kivitelre van szükség. A számítógép hűtése gondos tervezési folyamat eredménye ,így a legtöbb esetben ventilátormentes megoldásról beszélünk.

Alkalmazása leginkább a gépeket és berendezéseket gyártók körében terjedt el, illetve minden olyan helyen, ahol nagy teljesítményű számítógépre van szükség, de a hely csak korlátozottan áll rendelkezésre, illetve fontos, hogy a rendszer ne tartalmazzon forgó alkatrészeket.

Az, hogy milyen technológia rejtőzik a doboz belsejében, az mindenkor az adott alkalmazástól függ. Igény szerint lehet alkalmazni mITX alaplapokat, egykártyás számítógépeket, az un. SBC-ket illetve compact PCI rendszereket.

Boxed PC

A BOX PC ELŐNYEI

 • Minimális helyszükséglet
 • Szabályozható teljesítmény az ipari CPU modulok (SBC, Compact PCI, mITX) alkalmazásával
 • Sínre szerelhető
 • Ventilátormentes kivitel, a nagy teljesítmény ellenére is
 • Nem igényel karbantartást

Gyártópartnereink, a Kontron és az IEI Box-PC kínálatát találja meg nálunk. A standard programok mellett biztosítjuk Vásárlóinknak a lehetőséget személyre szabott IPC kialakítására. IPC Design Centerünkben az Ön elképzeléseihez leginkább passzoló megvalósítást támogatjuk.

 

Panel PC-k

A Panel PC-k hagyományos alkalmazási területe a berendezések ellenőrzése és kezelése. Ezeket a számítógépeket rendszerint  kapcsolószekrénybe vagy kapcsolótáblába építik be.

Az integrált operációs rendszerek alkalmazásával (Windows CE, Windows XP (embedded), Windows 7,Linux embedded), valamint adattárolóként Flash memóriák alkalmazásával szükséges esetben ventilátormentes komplett kivitelezés is lehetséges.

A ventilátormentes kivitel egyáltalán nem jelenti egyben a lassúságot is: a  CPU-k a Panel PC-khez az AMD LX800 kiviteltől a Celeron M/Pentium M típuson keresztül egészen a Core i7 megoldásig minden alkalmazott technológiához rendelkezésre állnak.

Minden alkalmazáshoz biztosítjuk a legmegfelelőbb megoldást:

HMI Panel

  • ventilator nélküli, kompakt egység
  • hard disc, SSD vagy kompakt flash
  • 5,7”-tól 19” érintőképernyővel
  • Multi Touch
  • Az ultra-alacsony fogyasztástól a hard-end-ig
  • X86 CPUk és ARM
  • WLAN, RFID, HSDPA
  • Ügyfél-specifikus kialakítás lehetséges

 

Technológiai partnereink, a Kontron és Penta a panel PC-k és az egyedülálló számítógépek széles skáláját kínálják fémházzal és IP65 front védelemmel. Másik partnerünk, az IEI emellett műanyag házas panel PC-ket is kínál.

Ossza meg velünk az alkalmazásának részleteit és a követelményeket. Segítünk a lehető legjobb termék kiválasztásában.